Vores indhegning

Vi fik i 2002, indhegnet hele vores have, og med stor succes. Før havde de en løbegård på 70 m2, som bestod af galvaniserede moduler.

Vi brugte ikke rigtig haven udenfor løbegården, og blev enige om, at vi lige så godt kunne få det hele hegnet ind. En af argumenterne jeg, Elaine brugte var at jeg så måske ville være mere ude i haven, og evt. bruge tiden til at luge :-)

Vi fik et firma fra Aalborg, Moosdorf, som sætter både industri- & havehegn op, til at give et tilbud. De var utrolig flinke, og meget lydhøre over for vores ideér. Når det nu skulle være, ville vi hellere ofre lidt mere, og at det så blev til at holde ud at se på. 

Det er blevet utrolig flot. Grønt PVC-belagt hegn på 180 cm. med galvaniserede stolper for hver 3. meter. Endvidere har de også lavet 21 vinkler, som er 50 cm. lange, med en vinkel på 85 grader som sidder på stolperne. På vinkelstykkerne har vi sat grønt volierehegn på, og en strømførende "snor" yderst, i nødstilfælde.

Alle kattene er helt vilde med det nye, og elsker at spæne hele haven rundt. 

Jeg vil opfordre alle, hvis de har mulighed for det, at hegne haven ind. Man undgår nabosplid, ulykker, sygdomme fra andre katte, og man er meget mere sammen med sine katte, i stedet for at de "hærger" hos naboerne.