Vi er et par (Elaine & John) der bor i Frederikshavn med vores 18 katte. 17 norske skovkatte og 1 burmeser. Der er stor spredning på dem aldersmæssigt, og vi prioriterer deres trivsel meget højt.  

Vores katte er først og fremmest vores kæledyr, hvor hver og en har en unik personlighed. Vi har en del kastrater, som vi aldrig vil kunne undvære, da de foruden at gøre os glade i dagligdagen også er gode at have i en kattegruppe. De er mere afslappede og udviser en dejlig ro, når der fx er hunkatte i løbetid, der kan være lidt forvirrede. Kastrater tager bare ikke tingene så tungt:-)
Vi har i gennemsnit 1 kuld om året, da vi vil have tiden til at kunne hygge omkring de små banditter og gøre dem klar til verden uden for. Desuden er det ikke alle de voksne der er så vilde med killinger, så de har brug for pauser hvor det hele er normalt igen.

Vi er ikke tilhænger af at man omplacerer sine "gamle" avlskatte bare fordi de bliver kastrerede, evt. for at få plads til nye. 

I september 2002, fik vi vores have indhegnet, så de frit kan gå ud og ind somtene elsker at være ude i alt slags vm en kattelem i havedøren. Det er det bedste vi nogensinde har gjort, og alle kattene elsker at være ude i alt slags vejr, og det er en helt anden måde at opleve sine katte på. 

Jeg, Elaine udstiller en del i både Danmark og udlandet. 

Alle vores avlskatte er testet negativ for PK-def, GSDIV og HCM. Vi tester løbende for HCM og følger pawpeds anbefalinger, www.pawpeds.com.


           
                  
              3 skønne killinger født 18/5-2021