Kælling 7½ år - september 2014

IC. Fagan´s Miss Bumblebee

 

Kaldenavn: Kælling, Ælling
Køn Hun
Født 14/04-2007
EMS-kode NFO f 09  - Sorttortie/hvid
Titel International Champion
Mor SC/PR. Midnatstjernen´s Klara Kluk
Far IC. Chewbacca´s Reddie Eddie
Opdrætter Os selv
HCM-status Scannet negativ:  2009, 2010, 2011, 2013 
GSD4-status Testet negativ d. 22/1-2009

Stamtavle

Helt fra start da Minna og Kjeld var så søde at lade os låne flotte Eddie, var planen at vi skulle beholde en hunkat. Lige fra fødslen har jeg haft et godt øje til Bumblebee. Hun er meget flashy og har en fantastisk pelskvalitet. Hun ligner meget sin mor som lille, så det er ikke helt skidt:-)

At det så endte med at både Snuden og Bumblebee blev hjemme, er bare fint. Hele kuldet har et super temperament efter deres søde forældre, og de 2 tilbageblivenede har meget fornøjelse af hinanden.

Hun har udviklet sig til en meget harmonisk kat. Hun har gode benstammer, et flot hoved og en fantastisk pelskvalitet. Hun er en meget glad kat som trives fint med de andre, og ikke lader sig gå på af meget.  

August 2010: Kællingen fik i 2009 et flot kuld med Sterrekatten´s Katha Bjørn. Der fra har vi beholdt Fagan´s Tante Tandpine. I Tanten har vi fået alle de gode kvaliteter fra både Kællingen og Katha, og derfor er Tanten en rigtig god afløser for Kællingen, når den tid kommer. Vi havde faktisk besluttet at Kællingen skulle steriliseres snart, da vi  har valgt at vi max vil have 2 kuld om året, og ikke vil lade vores fertile hunner gå for længe på p-piller.
Men da jeg den sidste tid har hørt meget godt om en stav som skydes ind under huden, som hedder suprelorin, har vi valgt at prøve den på Kællingen. Den skulle gerne gøre sådan at hun  ikke kommer i løbetid i 8-18 mdr.  Vi må se hvor længe den holder på hende, og når hun igen kommer i løb, vil vi overveje om hun skal have et sidste kuld.

10/10-2011: I dag blev Kælling steriliseret. Hendes suprelorin virkede stadigvæk og hun har haft over et år hvor hun ikke har fået p-piller og har fungeret som en glad kastrat. 
Da vi kun har meget få kuld, har vi ikke mulighed for at have så mange fertile hunner, og derfor havde vi besluttet at det skulle være Kællingen som skulle neutraliseres. 
Vi har både Tanten efter hende og vi beholder måske også et lille barnebarn, så de gode egenskaber Kællingen har, kan vi arbejde videre med i dem:-) 
Det ene kuld hun har haft, viste hun hvor god en mor hun var, og da hun altid har været en meget sød og glad kat at have i vores katteflok, ville vi gerne beholde noget fra hende. 
Tanten og Blåb blev hjemme og de er akkurat lige sådan i gruppen, så det er dejlige egenskaber at arbejde videre med. 


 Kælling august 2013 - 6½ år gammel     Kælling oktober 2012 - 5½ år gammel

 


 April 2013 


Kælling marts 2013  


Kælling november 2012 - 5½ år gammel


 

 

 

                                   Kælling juli 2012 - 5 år gammel


 Kælling maj 2011

 


 

 

Kælling april 2011, 4 år gammel 

 


 

 

 

                 Kælling August 2009 - 2½ år gammel 

 

 


       Kælling Januar 2008 - 9 mdr. gammel