Bibbi

              Bibbi juni 2009, snart 14 år gammel:-)

 

Kaldenavn Bibbi, Bilkabibbi
Køn Hankastrat
Født 07-07-1995
EMS-kode Hvid
Mor Hvid skeløjet huskat
Far Ukendt
Opdrætter Carina Thomsen, Dyrens Beskyttelse

Bibbi er en "ægte" Frederikshavnerkat, en såkaldt rottekat. Han har ekstra tæer på både for- og bagpoter. Vi fik ham hos Carina Thomsen, som fungerer under Dyrenes Beskyttelse. Han er en meget aktiv og glad kat, som elsker at blive snakket og nusset med. Han synes noget af det bedste i verden er MAD, og det er grunden til at de alle lever af slankemad! Man kan føre "samtaler" med ham i flere timer, og når vi går til ro, ynder han at ligge ovenpå os, hvor han "ælter" og spinder i det uendelige, til vores ribben begynder at bøje, og vi skubber ham ned.

 

4/11-2009: Den 7/10-2009 blev vi nødt til at tage den tunge beslutning om at vores elskede Bibbi skulle sove ind. Han var en kat man kun har en gang i sit liv. Verdens bedste katteven. Han har efterladt et kæmpe savn og jeg tror ikke det helt er gået op for os endnu, at han ikke kommer tilbage:-(  Han var også en mors dreng, som fulgte mig i tykt og tyndt, mens han altid "snakkede" med. Han har i næsten 14 år siddet ved siden af os når vi spiste i håb om han fik en lille godbid, og opgav aldrig håbet. En af hans yndlingspladser var på min mave når vi så serier på sofaen. Og det gjorde vi tit:-)

Han har i næsten 1½ år haft forhøjede nyreværdier. Og med medicin, foder og væske har han haft det rigtigt godt. Men til sidst begyndte værdierne at stige yderligere og han blev dårlig. Og desværre var det tid til at sige farvel.
Han havde lovet mig at blive mindst 21 år, men desværre blev han kun lidt over 14 år, som selvfølgelig også er en høj alder. 
Han var vellidt af alle de andre katte, og var den kat som alle vores venner, familie og alle på dyrehospitalet altid vil huske, fordi han var så enestående og speciel. 

 

 

Bibbi og Bøf som unge. 

 

 

 

 

Uha, en fremmed kat!!

 

 

 

 

 

         

 

 

                  

Bibbi & Magnus

Bibbi, vores huskat