EP. Gustav Bille-Brahe Felis Jubatus, JW

 

Kaldenavn Bille-Brahe, Lille Bille, Billedreng
Køn Hankastrat
Født 27-05-2004
EMS-kode NFO n 09 23 - Sortmakreltabby/hvid
Titel Junior Winner, Europa Premier
Mor EC. Frøken Himmelblå Felis Jubatus
Far EC. Carl Gustav Hamilton Felis Jubatus
Opdrætter Jette Eva Madsen, Felis Jubatus
HCM-status Dec. 2005 & 3/8-06 & 3/5-07: Negativ  & 29/10-08: Mild HCM
Udstillingsresultat:  
Killing/ungdyr: 10 x BIV, 9 x NOM, 5 x BIS
Voksen: 7 x BIV, 6 x NOM, 4 X BOX, 4 X BIS
Toplister: Nr. 2 på NSR´s topliste/kastrater 2005

Nr. 10 på den Hollandske Skovkatteliste 2005

Nr. 11 på Skogkatt of the year 2005

Nr. 6 på Felis Danicas Kastrat liste 2005/2006

Nr. 2 på NSR´s topliste/kastrater 2006

 

 

Stamtavle

 

Bille er Ernas bror, og utrolig sød, og fuld af fis HELE tiden:-)

Jeg har altid ønsket mig en "mini Hamilton" (Billes far), så da chancen bød sig, slog vi til.

Han har opnået titlen Junior Winner, og klarer sig rigtig fint på udstillinger.

Bille er som regel en lømmel, men da vi fik Kluk, fandt vi ud af, at han også har en blid side:-) De leger meget sammen.

I april 2007 var han meget sur på en udstilling, og der var tydeligvis noget galt. Vi fandt ud af at han havde slidgigt i ryggen. Han har nu fået guldimplantater lagt ind, og er blevet meget gladere, og hygger sig herhjemme. Han har klaret sig rigtig flot på mange udstillinger, så hans karriere slutter her.  

29/10-2008: Bille har været lidt tvær og stille i et stykke tid. I dag blev han scannet mild HCM:-( Samtidig har han fået mere gigt i ryggen. Han skal nu på smertestillende et stykke tid, og hvis det har effekt så skal han have mere guld i. 

1/1-2009: Bille har nu været på smertestillende i nogle måneder og er rigtig glad igen. Legesyg og fræk som han normalt er. Han har i 2 år også fået daglig medicin mod hans kroniske infektion i blærevæggen, så vi skal lige se hvor længe han kan være på smertestillende medicin inden han får guld i. 

30/7-2009: Bille blev aflivet i dag:-( Han havde fået gigt i næsten hele ryggen, og det var begyndt at plage ham mere og mere. Han gik tit lidt stift og med bøjet ryg på grund af smerter. Og det var selvom han fik smertestillende hver dag.  Han begyndte at svinge meget i humør på grund af smerterne, og det var ikke længere værdigt for ham. At lade ham sove ind, var en af de tungeste beslutninger vi har truffet med hensyn til kattene.:-((

Bille var en af de mest specielle katte vi har haft. Vi savner ham helt frygteligt. Som regel var han altid glad og legesyg, men han kunne også blive rasende hvis han ikke lige ville som os. Men så snart det var ovre, var han den kærlige Bille igen. Han elskede at vaske ens hår og spinde højt imens, og han fulgte tit efter mig (Elaine) som en hund. Selvom han havde fået medicin i en del år, kom han altid glad løbende når vi kaldte på ham. Bille var afgjort mors dreng. 

 

 

     

 

Bille i bad.vmw (1.6MB)