Onkel Bus, maj 2011, 12½ år gammel:-))

 

EP. Danish Design´s Sassari

        

 

 

Kaldenavn Onkel Bus
Køn Hankastrat
Født 05-10-1998
EMS-kode NFO n 09 23 - Sortmakreltabby/hvid
Titel Europa Premier
Mor EC. Skønhedsplet Felis Jubatus
Far Rainbow Demian Hiemalis
Opdrætter Martin Kristensen, Danish Design
HCM-status Nov. 2004 & 3/8-2006: Negativ
Udstillingsresultat:  
Killing: 6 x BIV, 3 x NOM, 2  x BIS
Voksen: 10 x BIV, 9 x NOM
Andet: Nr. 2 på NSR´s Killingeliste i 1999. Nr. 2 på NSR´s kastratliste 2000.

 

Bus er en fantastisk kat, aktiv og meget kælen. Han elsker at lege, og ved godt hvordan han skal få os op af sofaen. Enten begynder han at bide os lidt i fødder eller knæskaller, eller også begynder han at ruske i planterne. Så ved han godt vi letter os, og finder hans yndlingslegetøj, lyspennen frem.

Hver gang vi rydder op i skabene, kommer hjem med varer m.m. er han altid villig til at hjælpe, og gæster og børn, synes han også er meget hyggelige.

Ligeledes på udstillinger har han et fantastisk temperament. Bare han ser en fjerkost er han lykkelig.  Han gik på pension i 2004 :-)  

22/8-2011: Det er nu over 1 uge siden at vi måtte sige farvel til Bus:-((( Han var en fantastisk skøn og kærlig kat. Altid klar til at lege eller kæle og vi kunne altid høre når han kom trampende på sine store fødder. 

Han havde for et par måneder siden tabt sig en del, men var stadig frisk. Han fik taget blodprøver en del gange, som viste at hans krop reagerede på noget, men vi vidste ikke hvad. Han fik gentagne gange taget røntgenbilleder, og blev scannet. Senere fik han også taget en knoglemarvsbiopsi, som viste at hans knoglemarv ikke opførte sig normalt. 

Han fungerede godt et langt stykke tid på medicin, hvor han var den glade søde Bus. 
Men lige pludselig blev han dårlig, og jeg tog ham med på job hvor han igen blev scannet. Der kunne man nu tydeligt se en stor knude i hans bug. 
I samråd med mine dyrlæger besluttede vi at han skulle sove ind. 

Vi sendte nogle prøver ind til laboratoriet, og efterfølgende er der kommet svar:  Lymfom i mave/tarmsystem med spredning til lever. 

Nu er han begravet ude i haven sammen med nogle af hans kattevenner. 

Vi savner Bus helt forfærdeligt, han har været vores gode ven i snart 13 år.  

 

Onkel Bus, juni 2009, 10½ år gammel:-))