Rosin - 2 år 

 

 

Fagan´s Rosinen i pölseenden

 

Kaldenavn Rosin, Knejt, Knoppe
Køn Hankastrat
Født 30/11-2012
EMS-kode NFO n 02 21 64 - Harlekin sorttabby m/grønne øjne
Titel  
Mor NW SC. Fagan´s Øllebrød, DVM DSM
Far GIC. S*Zygot´s Cornetto, DVM
Opdrætter Os selv
GSD4-status Negativ gennem forældre
HCM-status Ikke testet

 

 

Rosinen blev født 1 døgn efter sine søskende. Alt forløb normalt og de voksede godt. Da han var ca. 2½ uge tog han ikke så meget på som hans søskende, og hans udvikling var ikke så hurtig som dem.
De andre voksede stødt og Rosinen kom meget langt bagefter. Da de andre kunne spise tørfoder kunne han ikke, da hans tænder kun lige var ved at komme frem. Han lignede en dværg i mange uger med kort krop og korte ben, og maven rørte jorden når han gik.

Selvom han var lille var han fuld af gå på mod, og prøvede at holde trit med de andre. Man kunne se at han udviklede hans færdigheder fra dag til dag, selvom det gik meget langsomt.
Da de andre var 12 uger, var han begyndt at ligne lidt en "normal" killing  og havde kun lige lært at hoppe 30 cm. op på kradsetræet.

Vi var i tvivl om hvordan hans endelige udvikling ville være og "turde" ikke sælge ham på det tidspunkt.

Han er nu 8 måneder og den skønneste knægt. Han ser helt normal ud nu, og kan alt som de andre, pånær kravle helt så højt op i træerne. Men han øver stadig:-)

Hele kuldet havde utrolig god pelskvalitet, men Rosinens pels har for det første været underlig brun i farven og dernæst meget "høagtig" at mærke på.
Nu har han fået lange stride dækhår og hans farver ligner en NFO.

Vi og mange andre har fulgt den bette Rosin tæt, og vi har været spændt på hvordan han blev til sidst. Han har fra han var lille været en meget speciel fyr for os, på grund af hans dværg udseende. Vi har hjulpet/trænet ham med rigtig mange ting. Vi har madet ham med tørfoder indtil han selv kunne spise.
Hver gang han lærte noget nyt, skulle han prøve det igen og igen og man kunne se han blev så glad:-)

Det har været en meget følelesesladet periode at følge Rosinen de første måneder, da vi ikke vidste hvordan det ville ende. Vi vidste ikke på det tidspunkt om han var normal udviklet indeni. Tanken om at han måske ikke klarede den har strejfet os nogle gange.
 
Sådan en fyr kan man ikke lade flytte, så vi har besluttet at han skal blive her.:-)
Han spinder højere end nogle af de andre katte, elsker at ligge hos os, og savler af glæde RET tit. Han er en god legekammerat til Elg, Skalde og killingerne og han er glad for alle de store katte. 


 


Rosin - 8½ måned 

 


 2 dage


 8 dage
 12 dage


 

 

 


 23 dage


  4 uger

 

 

 


  4,5 uge


     

5 uger


  

 

   
 
6½ uge

 

 

    
 
7 uger


 
 8 uger


 

 

 


 9 uger


 


 

10 uger


 

 

 

 

  11 uger

 

     
 
12 uger

 

 

 


    


                    13½ uge
4 måneder
5 måneder
7½ måned - Rosinen er nu blevet en flot fyr med kæmpe store ben :-)