s

Miss Muh-ko født 6/5-2010 

 

 

 

SC. Midnatstjernen´s Klara Kluk

HCM-negativ sep. 2009

 

Toonscat´s Sylvester, JW

HCM-negativ juli 2009
GSD4 negativ maj 2009

Stamtavle


 

 

Navn:

Køn:

Farve:

Status:

Fagan´s Miss Muh-ko

Hun

Sort/hvid Bicolour

NFO n 03 

Bliver hjemme

Naturell´s Top Gun (Goose)

Han

Sort Makreltabby/hvid

NFO n 09 23

Bonus-bror for Muh-Ko - bliver hjemme

 

Billeder:  3 dage    10 dage   2 uger   3 uger   4 uger   5 uger   6 uger   7 uger   8 uger   
                     9 uger    10½ uge

 

 

 

 

 

 

Kluk fødte desværre kun 1 killing. Men sikke en:-)) 

En killing som vokser op alene, kan nogle gange få problemadfærd som voksen, da den ikke har fået den basale opvækst med en eller flere søskende. Det er virkeligt vigtigt at killinger får leget, slåsset og puttet sammen med jævnaldrende. Uafhængig af race. 
Samtidig kan en mor som kun har en killing, virke ligeglad med den, og hurtigt miste interessen.

På mit arbejde rådgiver jeg en del kunder som af sit gode hjerte har opfostret en enlig killing uden søskende, og har set de problemer det kan give. 

Derfor har jeg svoret at hvis vi nogensinde kun fik 1 killing, skulle vi finde en ven til den. Og sikke en dejlig "bror" Muh-Ko har fået:-)
Vores rigtigt gode venner Kim og Louise fra DK Naturell´s har givet os lov at låne deres skønne og søde dreng Top Gun, her kaldet Goose:-) Tusind tak for lån, vi lover at passe godt på ham.

Muh er henrykt for sin nye "bror" og Kluk vaskede ham med det samme han blev lagt ned i kassen, og er så glad for sin nye "søn".

 
Goose er 6 dage ældre og født d. 30/4-2010 derfor lidt størrelsesforskel.

 

Vil lige nævne at hvis man får en enlig killing i et kuld og en ven ikke er mulig at få fat i, så vil processen gå meget bedre hvis der er voksne katte og måske store killinger i hjemmet som kan hjælpe lidt med opdragelsen. Sådan en killing kræver  også et større arbejde af opdrætteren, som også skal hjælpe til med opdragelsen af den lille enlige.

Meget ofte kan det lade sig gøre at skaffe en ven eller 2. Det kan være en huskat, en af samme race eller en helt anden race. Det er fuldstændig lige meget, bare der kommer en ven.  Der kan godt være op til 2 ugers forskel i alder, uden at det gør noget.